Review: ELF Complexion Perfection og Complexion Brush


Complexion Perfection kommer i et lekkert sort matt etui med et generøst speil i lokket. Det er presset pudder/kompakt så du slipper å være nervøs for at det drysser.

Det er fire farger som du ser på bildet og disse nøytraliserer huden din. Det er sikkert kjent at grønn nøytraliserer rødhet. Bare ta en titt på fargesirkelen og se på de fargene som er komplementære, så skjønner du hva de "motvirker" Du kan også blande alle for hele ansiktet. Pudderet er silkemykt og ser ikke kunstig.

Jeg påfører med Complexion-børsten for hele ansiktet. Rundt nesevingene og under øyet bruker jeg en fluffy øyeskyggekost, også kalt blendekost. Du kan også bruke en pudderpute, men det kan jeg ikke garantere hvor fint det blir, da jeg ikke har prøvd det selv.

I LOVE IT! <3

Karakter: 6/6
38,15,- på eyeslipsface.no

 

Dette er Complexionbørsten fra ELF sin Studio Line. Den har syntetiske Taklonhår, men føles så utrolig deilig og myk ut på huden din. Da jeg først fikk den, satt jeg med den et kvarter og bare koste på den X)

Den tar opp pudderet bra og jobber det bra inn i huden, slik at det ser naturlig og jevnt ut. Denne bruker jeg først og fremst til Complexion Perfection, men vet at denne kan brukes til alle typer pudder, blush i pudderform og bronzer i pudderform. Jeg foretrekker å bruke en viftekost til bronzer og duo-fiber til blush, men det er jo smak og behag. Børsten gjør jobben sin og er virkelig verdt pengene!

Karakter: 5/6
38,15,- på eyeslipsface.no

3 kommentarer

kuraikyo

10.apr.2010 kl.15:16

åh!! den har jeg hatt lyst til å prøve! så bra du likern :D heehe!

sv: den er digg ja <3

kuraikyo

10.apr.2010 kl.15:23

sv: OM NOM NOM JA :D

kuraikyo

14.apr.2010 kl.13:28

sv: tusen takk :DD

Skriv en ny kommentar

Devilcat // Sminke og slikt.

Devilcat // Sminke og slikt.

21, Trondheim

En tjei på 21 år. Bor sammen med drømmemannen sin. Sykelig opptatt av katter.

Kategorier

Arkiv

hits