Review: ELF Studio Line Blush

Denne blushen mottok jeg i fargen Candid Coral.På bildet ser den veldig oransje ut, men i virkeligheten er den mer gylden og varm korall. På ekstremt lyse huden min blir den varm rosafarget. På ELF sine hjemmesider ligner den mer på "Mellow Mauve".

Blushen er ikke matt, den har en skimrende glød av gull. Noe som jeg syns er helt ok. Glitter derimot har ingenting å gjøre i en blush etter min mening. Blushen er ikke så pigmentert når en påfører den, så du kan bygge opp en farge, det ser mye mer naturlig ut. Jeg bruker en duo-fiberbørste til å påføre så jeg er 100% sikker på at jeg unngår "pikachukinn". Det er ikke pent.

Etuiet er passe stort og er holdbart. Du får en bra mengde med blush til den latterlige billige prisen. Det har et praktisk speil inni lokket for touch-ups utover dagen.

Den er myk og lett å påføre og gir ansiktet din en fin glød uten at det ser for metallisk ut. Blender seg godt inn i huden for en naturlig look.  Den tilfører også litt varme (isåfall i mitt ansikt).Jeg er ikke så flink med blush egentlig, men den her gjør at det ser bra ut uansett så å si. :-)Karakter: 6/6
38.15,- på www.eyeslipsface.no
Stikkord:

2 kommentarer

Mia Regine

08.mar.2010 kl.14:40

SV: Hehe... Det samme spurte jeg meg selv om :-p

Camilla

08.mar.2010 kl.18:16

La meg høre hvilke frisørvaner du har og del resultatene med meg :)

http://valentino.blogg.no/?c=1268067220

Skriv en ny kommentar

Devilcat // Sminke og slikt.

Devilcat // Sminke og slikt.

21, Trondheim

En tjei på 20,5 år. Bor sammen med drømmemannen sin. Sykelig opptatt av katter.

Kategorier

Arkiv

hits