Innkjøp fra USA!

Isj, jeg henger etter litt. Her er det viktigste jeg kjøpte meg i USA.
Bortsett fra lighteren og ECOTools-børstene som ble stjelt under turen tilbake.. bah
"Svigermor" kjøpte denne til meg uten at jeg visste det. Åh, så fin lighter ^^


Wet n Wild Creme Eyeliner med en liten skråbørste.
Den har faktisk utrolig god holdbarhet og den er jevn og enkel å legge på <3 Børsten er litt for tykk etter min smak, tror jeg skal få tak i en tynn pensel på hobbybutikken eller en taklon med vinkel fra Coastal Scents.

ECO Tools 5 pc brush set: Fantastisk myke børster, fikk dog bare rukket å prøvd skråbørsten, concealerbørsten og øyeskyggebørsten, men jeg likte de isåfall. Var derfor jeg kjøpte settet også. Forbanna langfingra pakk som stjeler!
Sonia Kashuk Large Crease Brush: Dette (utenom MAC-sminke) var øverst på ønskelista da jeg dro til USA, og den er vikelig en veldig god børste. Jeg hadde ikke en ordentlig blendingbørste så den her var et must. Denne er "dense", men røytet litt da jeg vasket den første gang. Uansett var det bare noen hår, som jeg ser på som overskuddshår. :p I loooove it!StudioTools Dual-Finish Brush: Kjøpte denne på impuls i siste liten før jeg dro fra USA, fordi jeg ville ha en stippling-børste og ble igjen kjempefornøyd!

Børsten er "dense" og den røyter ikke, men da jeg vasket den, farget den litt av, men det forsvant etter litt,så regner med det ikke er så farlig. Hvis en ikke har råd til mac tror jeg denne er like så grei. Endelig kan jeg ha på meg foundation uten å se ut som et brunkremludder. Tror denne er fin til blush òg!

Øredobber med kjettinger og hodeskalle: Kjøpt på Hot Topic på impuls. Også er de veldig søte da. Er å finne i webshopen deres!

2 kommentarer

Annelenæ

24.jan.2010 kl.17:43

Dei har sånne eco-tools børstar på apoteket :)

Lene K//Devilcat

24.jan.2010 kl.18:44

Annelenæ: Jeg vet, men er så unødvendlig dyrt, betalte 60-70 kr for disse i utlandet. Spørs om jeg må, da jeg ble forelsket i concealerbørsten. ;-)

Skriv en ny kommentar

Lene K//Devilcat

Lene K//Devilcat

21, Trondheim

En tjei på 20,5 år. Bor sammen med drømmemannen sin. Sykelig opptatt av katter.

Kategorier

Arkiv

hits